Kontaktinformācija
Iveta Celkarte
Engures novads, Engures pagasts, Ziediņi, Bērzciems
Reģ.Nr.: 40002111635
PVD numurs: 028417
Vēlos piedalīties iepirkumos ar savu produkciju
Darba Laiks
Informācija:
Dzīvojam uz vietas. (Darba laiks nav.) Nāciet sētā vai zvaniet.
QR Kods

IK OSKARS CELKARTS

Kūpinātas zivis un zivju kulinārijas produkti. Produkciju var iegādāties uz vietas saimniecībā. Piegādes iespējas pa visu Rīgu un Pierīgu, Vidzemē, Jūrmalā, visā Rīgas jūras līča piekrastē, Jelgavā, Olainē, Tukumā u.c. Vēl produkciju iespējams iegādāties - Veikalā "Senā Hanza"- adrese: "Rožulejas", Plācis, Straupes pagasts; Rīgā, Kalnciema ielas tirdziņā - katru sestdienu; Rīgā, veikalā "Būņas"; Ikšķilē "Labumu bodē"; Veikalā "Idille" Rīgā, Kr. Barona 46 un interneta veikalā; Siguldā "Lielajā lomā"- Siguldas Jāņa tirgū; www.gatavomajas.lv – interneta veikalā; www.svaigi.lv - interneta veikalā; Rimi “Klētis”

Zvejnieku sēta „Dieniņas” atrodas pašā ceļa Engure – Kolka malā. Bērzciemā - skaistas, īpatnējas dabas vidū. Līdz jūrai tikai kādi 60 metri. Seklajā lagūnā un gar krastu augošajā meldrājā mājo daudz putnu. „Dieniņu” mājas saimnieki, Iveta un Oskars Celkarti, cenšas saglabāt zvejniecības un zivju apstrādes tradīcijas, uzturēt dzīvu zvejnieku sētas gaisotni, apkopot zvejniekciema kultūrvēsturisko mantojumu. Māju saimnieks Oskars ir zvejnieks jau vismaz piektajā paaudzē. Pamatu pamats ir, un mēs cenšamies saglabāt nākamajām paaudzēm to, kas vēl palicis - tā saka māju saimniece Iveta. Galvenā saimnieku motivācija, popularizējot zvejniekciema vēsturi un ikdienu, ir mīlestība pret savu dzimto zemi un dzimto ciemu.

Zivju produkti Zvejnieku sētā Dieniņas tiek gatavoti pēc senām, mantotām, vietējām zivju apstrādes receptēm, pielietojot īpašu, tikai šai vietai raksturīgu zivju apstrādes tehnoloģiju. Zivju gatavošanā netiek izmantoti mākslīgie konservanti.

Papildus iespējas

Pieejama piegāde Tirgo uz vietas saimniecībā Degustācijas Ekskursijas Ēdināšana un banketi Semināri Meistarklases Apceļošanas akcijas dalībnieks

Pieejamie produkti

Uz ogliņām ceptie brētliņs' par Bērzciem' modei

Zivis un zivju produkti

Uz oglēm ceptas brētliņas etiķa marinādē no Zvejnieku sētas Dieniņas. Produkts tiek gatavots pēc senas vietējās receptes, gatavs ēšanai. Marināde nav stipra- drīzāk saldskāba. Garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Zivju gatavošanā netiek izmantoti mākslīgie konservanti. Brētliņu zvejošanā piedalās pats saimnieks un Bērzciema zvejnieki. Iepakojums: 250 g Sastāvdaļas: ceptas brētliņas 90%, ūdens, cukurs, etiķis, sīpoli, garšvielu maisījums, sāls. Realizācijas termiņš: 21 diena.

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Izcept’ reņģ’ iekš ‘ etiķ’

Zivis un zivju produkti

Ceptas reņģu filejas etiķa marinādē. no Zvejnieku sētas Dieniņas. Produkts tiek gatavots pēc senas vietējās receptes, gatavs ēšanai. Marināde nav stipra- drīzāk saldskāba. Garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Zivis tiek ķertas Baltijas jūrā. Reņģu zvejošanā piedalās pats saimnieks un Bērzciema zvejnieki. Iepakojums: 250 g . Sastāvdaļas: ceptas reņģu filejas 90%, kviešu milti, olas, ūdens, cukurs, etiķis, sīpoli, sāls. Realizācijas termiņš: 14 dienas.

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Izcept’ reņģ’ iekš ‘ želej’

Zivis un zivju produkti

Ceptas reņģu filejas želejā no Zvejnieku sētas Dieniņas. Produkts tiek gatavots pēc senas vietējās receptes, gatavs ēšanai. Marināde nav stipra- drīzāk saldskāba. Garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Zivis tiek ķertas Baltijas jūrā. Reņģu zvejošanā piedalās pats saimnieks un Bērzciema zvejnieki. Iepakojums: 250g Sastāvdaļas: ceptas reņģu filejas 90%, kviešu milti, olas, ūdens, cukurs, etiķis, želantīns, sīpoli, sāls. Realizācijas termiņš: 14 dienas.

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Izcept’ reņģ’ iekš ‘ tomāt’ zostiņ’

Zivis un zivju produkti

Ceptas reņģu filejas tomātu mērcē. Tomātu mērce tiek vārīta no augstas kvalitātes tomātu pastas, mērcē ir sīpoli un burkāni. Netiek pievienoti mākslīgie konservanti. Garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem. Var sildīt. Reņģu zvejošanā piedalās pats saimnieks un Bērzciema zvejnieki. Iepakojums: 250 g . SASTĀVS: ceptas reņģu filejas 90%, kviešu milti, olas, sāls; mērcei - ūdens, tomātu pasta, burkāni, sīpoli, cukurs, sāls, etiķis, garšvielu maisījums. UZGLABĀT no +1 ºC līdz +6 ºC. Realizācijas termiņš: 10 dienas.

Produkts pieejams - Sezonāli Mazumā

Karsti kūpināta „karaliskā„ karpa (pildīta karpa)

Zivis un zivju produkti

Produkts pieejams - Uz pasūtījumu Mazumā

KONTAKTI

LLKC | Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs
Lauku attīstības nodaļa

RĪGAS IELA 34
OZOLNIEKI, LV-3018