Sabiedrība ar ierobežotu atbildību EXQUISITO
Restorāns BANGERT’S – bauda acīm, garšai, dvēselei!
Restorāns atrodas gleznainajā Kuldīgā – īpaši romantiskā vecpilsētas vietā - Ventas krastā, blakus Kuldīgas novada muzejam un atjaunotajam Pilsētas dārzam. Jaunais restorāns nosaukts par godu kapteinim Bangertam- leģenda vēsta, ka viņš atvedis no Parīzes savai līgavai māju un uzcēlis to pie pašas Ventas Rumbas; restorāns veidots kā Bangerta kunga rezidence – vieta omulīgām sarunām un jaukiem atpūtas brīžiem patīkamā sabiedrībā.
Restorāna BANGERT’S interjers veidots domājot par māju sajūtu – to rada antikvariāta mēbeles, omulīgi dīvāniņi, gobelēni, mierīgie krāsu toņi un lampu abažūri, kas ēkas divos stāvos rada maigu apgaismojumu un siltumu. Restorānam ir divas terases un balkons- no tā paveras elpu aizraujošs skats uz Ventas rumbu un veco ķieģeļu tiltu! Tie ir pasaulē atzīti tūrisma objekti, kas katru gadu uz Kuldīgu atved lielu skaitu interesentu. Savukārt no restorāna vasaras terases iespējams vērot “Goldingen Knight Cinema” brīvdabas kino, kas tiek demonstrēts brīvdienās.
Ēdienkarte
Ēdienu piedāvājums, kuru pagatavošanai izmantoti tikai vietējo lauksaimnieku, mājražotāju vai pārstrādes uzņēmumu produkti, un to izcelsme norādīta pie katra ēdiena (izņēmums ir produkti, kurus Latvijā nav iespējams izaudzēt vai iegūt, piemēram, pipari, sāls):
- Restorāna BANGERT’S firmas ēdiens: mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un eruku;
- Latvijā audzēta brieža gaļas burgers ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci;
- Zemā temperatūrā gatavotas cūku ribiņas ar zaļumu sviestā ceptiem kartupeļiem un brūkleņu mērci;
- 24 h gatavots lielopa vaigs ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci.
Plānots ieviest ēdienkartē:
- Liellopa BIO karbonāde ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci ;
- Snēpelē audzēta strausa gaļas steiks ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci;
- Cepta Pelču forele ar kartupeļiem, siltajiem kāpostu salātiem un ķimeņu mērci.
Papildus iespējas
Ēdināšana un banketiPieejamie produkti
KONTAKTI
LLKC | Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs
Lauku attīstības nodaļa
RĪGAS IELA 34
OZOLNIEKI, LV-3018
